Företagslabbet

Experthjälp från Företagslabbet tar mitt företag till nästa nivå!

Gisela driver företaget Life Balance Coach och har nyligen startat podcasten Power Women Today med företagslabbet i ryggen! 

Giselas syfte med att driva eget företag


Tanken kring eget företag och driva en verksamhet som gör skillnad för människor och samhälle har länge funnits i tankarna hos Gisela. Att hjälpa, stötta andra och att faktiskt göra något som ger och gör skillnad för andra. 

Att sätta upp hinder för sig själv


Före pandemin satte Gisela upp hinder för sig själv, tex som: ”Inte ska väl jag, inte kan väl jag, alla andra är bättre”.

Idéen blev verklighet först när pandemin slog till. Då såg hon sin möjlighet att faktiskt samla modet och att förkovra sig inom området coaching efter att ha tänkt igenom vilka hennes värderingar var i den fasen i livet. 

Gisela startade företaget vid sidan av sitt arbete

Gisela startade företaget vid sidan om hennes dåvarande anställning.

 

Under en föreläsnings digitala fikapaus kom jag i kontakt med en coach som nämnde Företagslabbet. Jag blev genast nyfiken, kikade på hemsidan och på den vägen är det”.

Att få hjälp av en mentor med expertkompetens är verklighet via Företagslabbet

Att få hjälp, stöttning, få ta del av fantastiskt fräscha lokaler centralt i Norrtälje och dessutom en egen mentor under ett par års tid är en dröm som är verklighet via Företagslabbet.

Peppning och någon som man kan vända sig till emellanåt är oerhört viktigt i ett uppstartsskede och där man kanske kommit en bit på väg. Nätverket är exempelvis en sak som Gisela själv saknat och den biten har hon fått stor hjälp med via Företagslabbet.

Vill du veta mer om stöttningen du kan få av Företagslabbet?

Man lär sig alltid något nytt av mentorerna och i mötet med andra entreprenörer på Företagslabbet

Gisela upplever mentorerna som mycket  erfarna, kompetenta och tillmötesgående. Hon berättar om vikten av att få träffa likasinnade. ”Även om man är i olika branscher, så kan vi alla bidra med våra erfarenheter och hjälpa varandra. Vilket vi gör, det är en stor öppenhet på Företagslabbet”.

 

Temakvällar med föreläsningar på Företagslabbet

Det är toppen att det arrangeras träffar med alla (entreprenörer, mentorer, föreläsare) den sista onsdagen varje månad. Väldigt intressant och inspirerande. Alltid lär man sig något nytt.”

mitt företag

Företagslabbets experter tar företaget till en ny nivå

”Att ha en expert som med sin erfarenhet och vilja hjälper till att ta mitt företag till en annan nivå är en hjälp som jag tidigare bara kunnat drömma om.”

Du som nyss startat eget företag, tveka inte att kontakta Företagslabbet! Här finns hjälp, stöttning och guidning, nätverkande och glädje. 

Tillsammans med erfarna och kunniga mentorer på Företagslabbet kan du ta ditt företag till nästa nivå!

Du kan också och var inte rädd att ta hjälp!

Att starta företag kommer att innebära motgångar, du kommer att tvivla på dig själv och din kunskap. Dina förmågor att sälja in ditt företag och att få ditt varumärke att växa. Jag har själv varit där.

Men du kan du också! Ju flera egna företagare desto bättre. Tillsammans gör vi skillnad

Har du också en önskan om att göra en förändring privat, på jobbet eller med dig själv? Jag finns för dig och kan bidra till ditt välmående genom stöttning, hjälp, övningsverktyg och guidning.