Företagslabbet

Rådgivarmåndag

Drop-in på måndagar

Vi är glada att meddela att vi nu erbjuder en speciell tid mellan 10:00-12:00 varje måndag, exklusivt ägnad åt rådgivning.

 

Vid dessa tillfällen har du möjlighet att få rådgivning från någon annan än din egen rådgivare. Därför är det ett utmärkt tillfälle att ta om du behöver hjälp med något som går utanför din egen rådgivares specialområde. 

En stor resursbank

Våra kunniga rådgivare täcker en bred palett av områden, vilket skapar en mångsidig resursbank för er som entreprenörer. Genom att sömlöst integrera olika kompetenser strävar vi efter att erbjuda en heltäckande rådgivningstjänst som möter varje individuellt behov.

Vårens schema

Nedan ser ni vårt rådgivningsschema en bit in i april (uppdateringar sker löpande). Det ger dig en översikt över vilka rådgivare som kommer att vara tillgängliga varje måndag och ger dig möjlighet att välja den expertis som bäst passar dina behov.

25 mars

8 april

15 april

22 april

29 april

6 maj

13 maj

27 maj

3 juni

10 juni

17 juni

Boka in måndagar i kalendern

Så varför inte göra måndagar till en dag att se fram emot? Besök Företagslabbet och låt våra rådgivare guida dig mot insikter, kunskap och välbefinnande. Vi tror att det är i dessa samtal och delade erfarenheter som vi alla kan växa och utvecklas.

 

Vi ser fram emot att möta dig där varje måndag!