Företagslabbet

Entreprenörspresentation – Creative Celebrations

creative celebrations

Med en bakgrund inom projektledning och med flertalet större event i portfolion valde systrarna Cecilia och Sofia att starta upp eventföretaget Creative Celebrations.

Creative Celebrations – fira det vackra i livet

De två kreativa systrarna Cecilia och Sofia älskar att fira livets alla stunder oavsett om de är stora eller små. Ända sedan barnsben har de planerat olika sorters event, fester eller högtider och gjort det till något alldeles extra. 


Drömmen om att starta något eget hade länge funnits där och en dag tog de steget.

dukat bord

Företagslabbet - en knuff i rätt riktning

Att de kom i kontakt med Företagslabbet har de en annan entreprenör att tacka, då hon tipsade om hur mycket hjälp hon hade fått av labbet. Efter att de skickat in sin ansökan fick de komma på intervju och sedan stod det inte på tills de hade fått en rådgivare i Madeleine Norstedt.

 

Madeleine har hjälpt dem att utveckla och förfina affärsidén. Lika mycket som en stor del även handlar om stöttning, pepp och att pusha dem till att våga ännu mer. Att ha ett bollplank är något som Cecilia och Sofia verkligen uppskattar med Företagslabbet.

Att växa med Företagslabbet

Som en del av Företagslabbet har Cecilia och Sofia fått hjälp och stöttning med de delar av företagande som de var osäkra på. Så som hur de t.ex. ska tänka gällande den ekonomiska biten – där har Mikael Sjögren, också rådgivare, kommit med ovärderlig hjälp.

 

Genom att få hjälp med frågor och funderingar har det bidragit till att systrarna har vågat ta sitt företagande till nästa nivå och helt enkelt satsa mer.

två skrattande tjejer

Vad händer efter Företagslabbet?

Efter 1-1,5 år är det dags att slussas ut ur Företagslabbet och stå helt på egna ben. Tjejerna i Creative Celebrations ser ljust på framtiden och ser fram emot vad den har i sin vagga.

 

”Vi vill fortsätta att utveckla vårt företag och vi har massor av roliga projekt och ideér vi vill genomföra”.

Våga satsa

Cecilia och Sofia påtalar verkligen vikten av att ha en trygghet som Företagslabbet att kunna vända sig till. De uppmanar alla att ta steget och söka.

 

”Gör det! Våga satsa, allt kommer att lösa sig!”

Ansök till Företagslabbet

Hos oss är din idé trygg och vi ger dig alla verktyg vi kan för att din resa mot en blomstrande verksamhet ska gå så smärtfritt som möjligt! Har du en affärsidé – skicka in din ansökan redan idag!