Företagslabbet

Möt Emma – grundare av SAVOIE

laptop, kamera, blomma, anteckningsblock och glasögon

Idag träffar vi Emma och hon berättar om varför hon valde att bli egen företagare. Ambitionen med SAVOIE är att hjälpa andra företag att nå sin fulla potential inom marknadsföring på sociala medier.

Ett starkt driv i att hjälpa andra

En av faktorerna till att Emma valde att gå sin egen väg och starta SAVOIE grundar sig i ett djupt rotat behov att hjälpa andra. Att se andra lyckas nå sina mål är något Emma brinner för och får henne att själv känna att hon har lyckats som företagare. Utöver det har hon även alltid känt en törst efter att skapa och bygga upp sitt eget varumärke. Affärsidéerna har varit många, men tillslut landade hon i världen av digital marknadsföring.

emma röttorp - savoie

Med SAVOIE får du tid över till annat

Något Emma snabbt blev varse var att många, framförallt småföretagare, känner att de varken har tid eller kunskap att lägga på sina sociala medier. Men det har Emma. Hon sitter både på kunskap och passion när det gäller sociala medier och kände därför att det var rätt boll att springa på. Det var så hennes idé föddes och det var här hennes affärsidé började ta form.

Nyföretagarcentrum satte bollen i rullning

Det var Företagslabbets styrelsemedlem, Samuel Christiernin, som först berättade om labbet. Då tyckte Emma att det lät för bra för att vara sant. Hur kunde allt från kontorsytor, rådgivare och entreprenörskollegor bara finnas där helt fritt att använda sig av?

 

Vid en första kontakt med Nyföretagarcentrum gavs sedan nästa push till att faktiskt söka till Företagslabbet.

 

”Efter mötet med rådgivaren på Nyföretagarcentrum gjorde jag slag i saken och sökte till labbet samma kväll”.

Rådgivarna och lokalerna

Att ha en egen rådgivare i Per-Erik Holmgren som hjälper henne att komma framåt är en riktig ynnest. Någon att luta sig emot i svåra beslut eller bara ha det där bollplanket som kan behövas. Det är saker som Emma verkligen uppskattar med Företagslabbet.

 

En annan sak som också verkligen har underlättat för Emma är att hon har möjlighet att sitta i labbets fina lokaler. Eftersom hon själv ännu inte har något eget kontor, har det varit perfekt att kunna ha kundmöten där eller bara för att komma hemifrån.

 

”Jag hade inte vetat så mycket om företagande som jag gör idag om det inte vore för Företagslabbet”.

Funderar du på att starta eget?

Emma har tre frågor till dig som går i tankar kring att starta eget:

 

  • Skulle ditt företagande underlättas om du hade någon som redan gjort den resan du vill göra som du kan vända dig till minst en gång i månaden?
  • Skulle ditt företagande underlättas om du fick tillgång till otroliga kontorsplatser med mötesrum där du får nätverka med likasinnade?
  • Skulle ditt företagande underlättas om du minst en gång i månaden fick tillgång till massor av ny kunskap?

 

Allt detta utan kostnad. Svarade du ja på minst en av frågorna uppmanar Emma dig att söka till Företagslabbet redan idag.

Ansök till Företagslabbet

Hos oss är din idé trygg och vi ger dig alla verktyg vi kan för att din resa mot en blomstrande verksamhet ska gå så smärtfritt som möjligt. Har du en affärsidé – skicka in din ansökan redan idag!