Företagslabbet

Ronnie är rådgivare på Företagslabbet

Genom Företagslabbet har du möjlighet att få en egen rådgivare i uppstarten av ditt företag, som stöttepelare och bollplank för att komma i gång. Det gäller även dig som redan driver en verksamhet men känner att du kört fast lite och behöver komma vidare. Kanske är Ronnie precis den du behöver för att ta ditt företagande till nästa nivå?

Möt Ronnie Andersson

Med bakgrund som snickare och med en civilingenjörsexamen från KTH och över 30 års yrkeslivserfarenhet som företagsledare och VD, har Ronnie en hel del att erbjuda som rådgivare. Han tycker det är viktigt att dela med sig av den kunskap han har samlat på sig genom åren – och där kommer Företagslabbet in i bilden.

 

”Varför jag väljer att vara med som rådgivare är för att jag tror att jag med min bakgrund har något att tillföra de nya entreprenörerna.”

Företagslabbet rådgivare

I rollen som rådgivare

Som rådgivare menar Ronnie att det är viktigt att finnas där för att bolla, stötta och även kritiskt granska entreprenörers vision, mål, affärsplaner och ekonomiska planering och uppföljning. Just för att alla ska ges möjligheten att på ett bra och produktivt sätt utveckla sin verksamhet i rätt riktning.

Många branscher och roller

Med en bakgrund inom bygg- och konsultbranschen, bostads- och fastighetsbranschen, trähusindustrin samt i branschorganisationer inom Svenskt Näringsliv känner Ronnie att han kan bidra med en hel del input. Även rollerna har varit många, allt från chef inom produktion och utveckling till VD. Med det i bakfickan tror Ronnie att han kan tillföra en del goda insikter och tankar till någon som precis har påbörjat sin karriär som företagare.

Bli en del av Företagslabbet

Enligt Ronnie kommer Företagslabbet bli betydande för att göra Norrtälje till en ännu bättre ”småföretagarkommun”. På Företagslabbet har du möjlighet att under 1-1,5 år få stöttning av en rådgivare, få tillgång till en mysig kontorsplats, ta del av föreläsningar och tillsammans med andra nya entreprenörer utbyta idéer och erfarenheter.

Ansök idag

Hos oss är din idé trygg och vi ger dig alla verktyg vi kan för att din resa mot en blomstrande verksamhet ska gå så smärtfritt som möjligt! Har du en affärsidé – skicka in din ansökan redan idag så kanske Ronnie blir just din rådgivare.