Företagslabbet

Trygg start på ditt företagande

Inkubator-verksamhet är en trygghet 

Att stå i startgroparna för att starta ett eget företag kan kännas spännande, exalterande och alldeles, alldeles underbart! Men också lite läskigt, osäkert och ovisst. Det är här vi som inkubatorverksamhet kommer in. Vi erbjuder den där trygga och stabila grunden och den hjälpande handen som kan vara avgörande för många för att våga ta steget. Att ta hjälp av en inkubatorverksamhet kan vara nyckeln till ett framgångsrikt företag.

Ett medlemsskap i en inkubatorverksamhet har en mängd fördelar, vi tänkte berätta mer om dem idag!

Stöttning och gemenskap

Även om du är ensam i ditt företag så kommer du inte att känna dig ensam i en inkubatorgemenskap. Inkubatormedlemskapet kommer att ge dig ett nätverk där du har möjlighet att träffa likasinnade som befinner sig på samma resa som dig, men kanske i ett annat stadie. Det ger er alla oerhörda möjligheter för erfarenhets- och kunskapsutbyte och inte minst stöd, inspiration och motivation.

Se de andra entreprenörerna i inkubatorverksamheten som kollegor och dra nytta av varandras kunskaper, nätverk och motivation.

Vägledning av experter

Du behöver inte kunna allt för att starta eget företag! Via en inkubatorverksamhet har du tillgång till rådgivare med gedigen erfarenhet och branschexperter som kunskapsmässigt täcker samtliga delar av entreprenörskapet. En hjälp och guidning som underlättar för dig att fatta rätt, strategiska beslut. En oerhört värdefull hjälp.

 

Trygg start på ditt företagande med inkubatorverksamhet. Bild på stor, ljus lokal med kontorsytor. Människor minglar

Ekonomisk trygghet

Via din inkubatorverksamhet får ditt företag tillgång till ekonomisk stöttning i form av gemensamma resurser. Att starta eget företag kan vara kostsamt och ibland är det just det ekonomiska som kan sätta käppar i hjulet för människor som vill förverkliga sin affärsidé. 

Därför har du, via en inkubatorverksamhet, tillgång till kontorsplats, utrustning och teknisk support. Detta kan annars vara kostsamt. Men inkubatorverksamheten gör att du i, i alla fall i uppstartsfasen, inte behöver göra några större investeringar.

 

Affärsmässig och strategisk trygghet redan från start

Det finns många fallgropar att ramla ner i när du startar eget. Tecken och indikationer på att en sådan börjar närma sig kan vara svår för en oerfaren att se. Men att få hjälp och stöd av någon med mer erfarenhet och som har gjort resan tidigare (kanske flera gånger om!) kan lättare förutspå och utvärdera risker så att du i stället kan undgå dessa.

 

Utveckling och lärande

Via din inkubatorverksamhet är det inte ovanligt att det erbjuds föreläsningar och workshops, för att ge dig värdefulla verktyg som hjälper dig att växa i ditt entreprenörskap.

Vi på Företagslabbet erbjuder intressanta föreläsningar en gång i månaden. Den sista onsdagen i varje månad är alla välkomna att lyssna på en intressant föreläsare, fika tillsammans och nätverka med de andra entreprenörerna.

 

Trygg start på ditt företagande med inkubatorverksamhet

Företagslabbet ger dig en trygg start på ditt företagande

 

Sammanfattningsvis så kan man säga att en inkubatorverksamhet ger dig en trygg och säker start på din resa mot egenföretagande. Både affärsmässigt men också via den stöttande gemenskap och förståelsen som du får av de likasinnade människor som kommer att omge dig på Företagslabbet.

 

Väx som person och företagare i en miljö full av expertis, gemenskap och driv!

Ta den smarta vägen mot egenföretagande – ansök till Företagslabbet idag